Mijn pedicure behandelingen

Na het behalen van mijn basis- pedicurediploma bij SEPVO in 1991 heb ik ruime ervaring gekregen in het zorgvuldig en professioneel behandelen van voetproblemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels en overmatig eelt. Elke basisbehandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetbalsem. Ook kunt u uw basisbehandeling uitbreiden met extra voetbehandelingen zoals hieronder aangegeven. Indien het voor u lastig is om naar mijn praktijk toe te komen kunt u een afspraak aan huis aanvragen waarbij ik u met een volledig ambulante uitrusting thuis kom behandelen.

Alle behandelingen worden gegeven in navolging van het codecertificaat. Dit geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke - en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

mesjes

Basisbehandeling

Basisbehandeling

Een basisbehandeling omvat het knippen en frezen van de nagels, het verhelpen van ingegroeide nagels en het verwijderen van eelt en eventuele likdoorns. De behandeling wordt afgesloten met een 'hot towel' en een heerlijke verzorgende voetencrème.

€ 32,00

Deelbehandeling

Deelbehandeling

Een deelbehandeling omvat het knippen en frezen van de nagels óf het verwijderen van een likdoorn óf het verhelpen van een ingegroeide teennagel.

€ 20,00

Extra verzorgende behandeling

Extra verzorgende behandeling

Na uw basisbehandeling kunt u kiezen voor een extra verzorgende behandeling bestaande uit het lakken van de nagels en/of een heerlijke peeling en/of een voet- en onderbeenmassage. Indien u hier gebruik van wilt maken hoor ik dit graag van te voren bij het plannen van uw afspraak. 

Voor het lakken van de nagels in een kleur naar keuze breng ik ter bescherming en goede hechting een basislak aan van 'Rimmel London'. Bij de aanschaf van de basislak is de lakbehandeling gratis!

€ 8,50

Behandeling aan huis

Behandeling aan huis

Indien u niet in staat bent naar de praktijk toe te komen kunt u een behandeling aan huis afspreken. 

€ 39,50