Welkom bij Pedicurepraktijk Allemansgeest Voorschoten

Bent u op zoek naar een goede, gediplomeerde pedicure? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! 

Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Yvonne Koevoet en ben sinds 1991 gediplomeerd Provoet basis-pedicure. Daarnaast heb ik ruim vijftien jaar als doktersassistente gewerkt. Ik heb een kleine praktijk aan huis waar ik u graag met veel plezier en persoonlijke aandacht ontvang. Voor een professionele behandeling van voetklachten, maar ook voor een ontspannende verzorging van uw voeten bent u van harte welkom. Als u slecht ter been bent of een andere reden heeft waarom u niet naar de praktijk kunt komen, kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij u thuis.

de praktijk

Mijn praktijk

Neem hier alvast een kijkje in mijn praktijk! 

De praktijk

Pedicurepraktijk Allemansgeest is een kleine praktijk aan huis waar ik u graag met veel plezier en persoonlijke aandacht ontvang. Vanuit de praktijk heeft u een ontspannend uitzicht op een weids landschap en de Vliet.

praktijk

Pediwol

Dit product is verkrijgbaar in de praktijk. Schapenwol is ideaal te gebruiken als teenbescherming of drukverlaging van de voet. Daarnaast kan het gebruikt worden ter voorkoming van blaar- en eeltvorming. Door de natuurlijke lanoline heeft het tevens een verzorgende werking. 

wol 3.0

De instrumenten

In mijn praktijk werk ik met de nieuwste professionele instrumentaria en maak ik gebruik van de pedicuremotor 'Orthofex'. Deze pedicuremotor werkt met een spraytechniek waarbij een prettige mist van lavendelwater tijdens het frezen wordt verspreid over uw voeten.  

producten

Voeten verdienen aandacht!

Voeten worden vaak vergeten tot men klachten krijgt. Helaas kunt u te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Dit omdat uw voeten, net als de rest van uw lichaam, uw hele leven blijven veranderen. Als u op tijd de juiste verzorging voor uw voeten krijgt, kan dit uw klachten verhelpen en klachten in de toekomst voorkomen. Voor beide bent u bij mij aan het juiste adres. U bent van harte welkom!