- Mijn specialiteiten

Mijn behandelingen:

Na het behalen van mijn basis- pedicurediploma bij SEPVO in 1991 heb ik ruime ervaring gekregen in het zorgvuldig en professioneel behandelen van voetproblemen zoals likdoorns, ingegroeide nagels en overmatig eelt. Elke basisbehandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetbalsem. Ook kunt u uw basisbehandeling uitbreiden met extra voetbehandelingen zoals hieronder aangegeven. Indien het voor u lastig is om naar mijn praktijk toe te komen kunt u een afspraak aan huis aanvragen waarbij ik u met een volledig ambulante uitrusting thuis kom behandelen.

Alle behandelingen worden gegeven in navolging van het codecertificaat. Dit geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke - en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voor uitgebreide beschrijving van de basisbehandelingen verwijs ik u naar de prijslijst.

Extra voetbehandelingen :

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!